Spring naar inhoud

Beker van België voor junioren

Spurt kopie

 

Regionaal wielrennen David, zoon van, wint in Rekkem Het peloton van 176 renners werd geconfronteerd met een drietal felle regenbuien en wind waardoor we een selectieve wedstrijd kregen. Na heel wat aanvalspogingen geraakten vijf renners voorop en nog twee renners zouden aansluiten. In de spurt leek de Nederlander David Dekker, zoon van ex prof Eric, sneller dan Thibau Verhofstadt, Gilles Borra en Lothar Verhulst. (Foto WO)
Wedstrijduitslag
 1. David Dekker
 2. Thibeau Verhofstadt
 3. Gilles Borra
 4. Tim Timmermans
 5. Lothar Verhulst
 6. Aaron Dewachter
 7. Mathias Lefeber
 8. Stijn Daemen
 9. Danny Van Der Tuuk
 10. Gil D'Heygere
 11. Glen Haelterman
 12. Robin Radoux
 13. Stan Van Tricht
 14. Vande Water Pieter
 15. Wout Huygen
 16. Torsten Demeyere
 17. Sander Rietjens
 18. Lars Timmers
 19. Robbe Debuyck
 20. Arne Van Roy

Deelnemende ploegen 2016

Technische Gids 2016

Guide Technique 2016

publieksparking

Pers

In de aankomstzone en voor het podium zullen enkel fotografen toegelaten worden in het bezit van een geldige Perskaart uitgereikt door de organisatie. De kaarten kunnen bekomen worden voor de wedstrijd tot 14 uur op de permanentie en vanaf 14 uur op het reportagepodium, dit bij Wilfried Ossieur. Ze kunnen ook vooraf aangevraagd worden via mail: wilfried.ossieur@telenet.be

Leurhandelaars

De leurhandelaars die zich melden worden een plaats aangewezen door de organisatie, maar moeten wel in orde zijn met het stadsreglement van de Stad Menen. Dat betekent dat zij in het bezit moeten zijn van een geldig bewijs, afgeleverd door de Dienst Evenementen van de Stad Menen.